Automate your Marketing
with Womplify




 
Mammahouse 's FotoPage

By: MamMa House

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 10-Mar-2009 06:18 Email | Share | | Bookmark
Lagi gambar Hariz Izzudin...

 
 
 
View all 4 photos...
Salam semua...
Terima Kasih kepada semua pengunjung FP ni...tak sangka masih ada lagi yg menjenguk FPku ini yg dah lamaaaa sungguh tak update sebelum ni...macam satu alahan waktu mengandung...langsung tak rsa berminat nak update FP ini...sampai la Hariz lahir...baru ada keiinginan nak update...hihihi...
Ingat macam nak tutup FP...rasanya skang ramai yg dah beralih kepada Facebook...
saya pun ada...tp just register dan invite friends je...tak update apa2 pun...
maybe lepas ni lah kot...





Thursday, 26-Feb-2009 03:50 Email | Share | | Bookmark
New Kid On The Block

 


Friday, 6-Jun-2008 05:05 Email | Share | | Bookmark
SUKMA-2008

 
 
 
View all 5 photos...
Malam semalam...sempat kami pergi menyaksikan SUKMA2008 di kompleks sukan negeri terengganu di Gong Badak ini....teruja, kerana dah terlaluuuu.... lama tak masuk ke stadium ni...hihihih
so...kebetulan masa kami sampai sedang berlangsung acara olahraga....memang seronok mendengar sorakan penyokong di stadium yg gah itu...
suasana malam pun yg agak nyaman...memang best....
actually saja nak dedahkan anak2 dengan sukan2 seperti ini yang bukan selalu kita dapat berpeluang menyaksikannya....
dah la memang dekat sangat dengan rumah kan....rugi rasanya kalau tak pergi...
plan petang ni nak pergi melihat acara gimrama(mesti intisaar suke ) dan malam ni ada lagi acara olahraga -akhir...mesti nak tengok...
esok- plan nak pergi ke akuatik...tengok acara terjun papan anjal....hihihih









Terengganu sedang mendahului pingat setakat ini !! Go Ganu Go !!
(wahhh!! macam dah jadi rakyat ganu plok doh)

laman web rasmi = http://www.sukma-2008.com.my/result.aspx


Thursday, 15-May-2008 09:46 Email | Share | | Bookmark
Berkelah di La Hot Spring

 
 
 

Jumaat lepas...kami pergi lepak2 dan berkelah di La Hot Spring...
La Hot Spring ni terletak di daerah Jertih tak silap...lebih kurang 1 jam lebih perjalanan dari rumah kami ke sana....
Sini terkenal dengan kolam air panas dia...memang panass....kolam paling atas tak sanggup nak masuk...kalau masukkan telor pun boleh masak...biasanya orang just letak2 kaki je...

yang kami masuk just takat kolam no 2 je...panas...tapi bila lama2 berendam....sungguh nyaman...sedap betul rasanya....kolam agak sempit...tapi ok la....boleh masuk lagi






ini haziq yang mula2 takut nak masuk air...baru2 memang terasa panas...
mama dia pun dok atas batu je....


yang maintain adalah kakak...kalau bab swim2...bagi kat dia...no.1
memang dia dah lama tak dapat nak swim memandang kesihatannya tak membenarkan dia berendam air sejuk...huhuhu...siann dia....so bila dah sampai sini...harap2 takde



ni mama duduk je la...main2 air...hahahah...actually ini kawasan paling bawah...air pun sejuk macam kat air terjun...dah memang kawasan2 air terjun di sekitar La Hot SPring nih...antara yg glamer adalah Lata Tembaka...sebelum sampai ke La Hot Spring nih....


dah puas mandi2...lepak jap...


Tuesday, 13-May-2008 07:08 Email | Share | | Bookmark
Aktiviti Bulan Mei

 
Salam semua...Terima kasih kepada kawan-2, tetamu-2 yang masih sudi lagi bertandang ke Mammahouse FP ini....dah jarang2 dapat nak update...tapi saya akan tetap setia menjenguk dan membersihkan sawang2 yg ada di dalam rumah 'maya' ku ini
Pertama nak mintak maaf banyak2 pada Ummirafiq dan Miacakehouse kerana sudi bagi bunga kantan beberapa minggu lepas...huhuhuh....mintak maap banyak sangat sebab tak sempat tak carry fowrd pada member2 lain....dah abis dah pun...


Kedua...terima kasih pada fliffy kerana bagi award sempena Mother's Day baru2 ini...


Thanks so...much...

Dan...untuk bulan ini...ada bebrapa aktiviti baru yang kami sefamily lakukan....hihihi
1st...awal bulan...kami gi TER sport center dekat IBAI, kuala terengganu....ikut member2 hubby gi main bowling....just for release tension...kami pun dok menyibuk ikut..maklumla tak pernah main bowling....intisaar ngan haziq pun excited....selalu tengok dalam citer Tom & Jerry je....
Tapi hubby sorang je main ngan member2 dia...nak join takut tak lepas baling bola tu...berat je rupenye....lain kali boleh gi lagi....maybe boleh try....hihihihih
















akan datang.....



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net