Want your
own Fotopage?







 
Mammahouse 's FotoPage

By: MamMa House

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 2-Sep-2007 03:03 Email | Share | Bookmark
Jamuan Hari Jadi

cake secret recipe
goodies bag
banner and balloon
potong cake
antara yang hadir
dan ini
atuk papa
 
Alhamdulillah sempurna sudah majlis hari jadi anak2 ku ini....
Jamuan ni meraikan harijadi:
1.Haziq iskandar - 2 sept
2.Atuk Papa - 2 sept
3.Pok De - 16 sept
4.Nurul Intisaar - 29 sept

semua berjalan lancar dan meriah dihadiri oleh sanak saudara sahaja...
ada ajak member2 sekitar kuantan nih...tapi masing2 tak dapat hadir...sebab tiada di sini...
takpelaa....lain tahun pulak ye...
Ucapan terima kasih banyak2 sangat pada atuk,nenek,pok de dan mok de yang banyak menolong lebih2 lagi menyediakan menu untuk jamuan semalam....semua sedap-sedap dan lazat2 belaka....sayangnya tak sempat nak amik gambar makanan closed-up...huhuhuhu...bz melayan anak2 semalam...gambar ornag lain amik...tu la pasal...
so...layan la gambar dulu....tak tahu nak citer apa...sebab semua perfect...alhamdulillah!!
tahun depan atuk kata nak buat lagi.....hihihih



haziq iskandar 3 tahun dah...nasib baik sempat potong kek, makan apa semua....lepas tu ngamuk2....actually time tido dia....tapi tak nak tido....tu yg ngamuk tu...dukung2 dodoi2 baru nak tido....


nurul intisaar yang paling excited nak besday parti nih...menghitung hari dan waktu je dia...ye laaa budak2 besar nih lah best buat party sebab dia dah tahu seronok....
dan inilah masanya ber'parti'...





Atuk...hari atuk pencen adalah hari lahir Haziq...memang tak sangka...padahal due lahir Haziq 1hb sept 04...dia tak nak keluar gak...last2 kena operate gak 2nd sept tu...rupa2nya nak sama date ngan atuk dia....tapi kalau 1hb sept tu sama date ngan doctor zalina - doc yang melahirkan dia...terpaksa pilih antara satu...!!
p/s: hari nih 'besday man' dok kebun dari pagi sampai petang...huhuhuhu...siannn


mama, papa decorate rumah atuk....atuk pulak tukng tiup belon...hampir 30 biji belon atuk tiup kesemuanya sekali...sampai kitorang plak suh stop...tak berhenti meniup...huhuhuhu....excited gak atuk ni....


cake Secret Recipe - Papa sponsored...nama anak dia je lah yang ada....


goodies bag - sape lagi yang buat....ehem! ehem!!


masa untuk potong cake....mama kena jaga dua-dua...sebab yg lain sibuk layan tetamu...intisaar dah tak sabar2 nak potong....hentam je laa....


posing jap


antara sedara mara yang hadir - menu masakan ialah...pulut kuning,rendang daging, mee kari mokde(sedap), kuih koleh kacang nenek(sedap jugak), buah cempedak kebun, dan sikit2 kuih muih....


sedara mara lagi...



mini pack baru... rege dia RM1.00 - RM1.50 bergantung pada design dan jumlah order....tumpang promote


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net